perjantai 21. huhtikuuta 2017

Iso Auts!

Niin... Sen äskettäisen kelloarvonnan yhteydessähän kyselin myös niitä postausideoita, ja siellä sain toiveena kirjoitella juttua ihan tästä normiarjesta. No nyt sitä täältä sitten pesee. Tai tunnustan kyllä.... Tälle aamulle oli alunperin suunnitelmissa tehdä aivan toisenlainen postaus, tarkoitus kun oli tehdä sellainen blogigaala -kostyymi -juttu. Vaan eipä mennyt tämä aamu(kaan) ihan niinkun Strömsössä, joten tehdään nyt sitten juttua siitä normiarjesta, sillä sitähän tämä nyt todellakin on, aivan tavallista arkea kommelluksineen. :))
Iso auts!Tässä aamulla kävi nimittäin näin; yläkerrasta alakertaan tullessani liukastuin rappusissa ja satutin käteni, sain siis vas. nimettömääni avomurtuman, tuon nimettömän luunpää kun näkyi pienesti ulkona. Todella kurja juttu, ja voitte varmaan uskoa että; sattui (nyt tosin puudutus vaikuttaa vielä) ja ärsyttää ihan sairaasti. Pirskatti sentään!!! 5#%&*?!"¤%¤ Tässä liuta niitä julkaisukelvottomia juttuja perään. No mutta... Silti onni onnettomuudessa; ei mennyt ranne rikki, eikä myöskään tuo pultattu ja rakennettu lonkka, se olisikin sitten ollut jo huomattavasti hankalampi tilanne. Eikä tämä nyt onneksi estä osallistumista viikonlopun IBA/BID -juttuihin, että kyllä täältä todellakin tullaan!Ja tässä yhteydessä on kyllä pakko antaa kehuja näin julkisestikkin, sillä vaikka varmasti on paljon myös puutteitakin (ja parantamisen varaa) tässä meidän julkisessa terveydenhoidossa, niin minä kyllä sain aivan loistavaa hoivaa meidän keskussairaalassa. Pääsin nopeasti hoitoon ja röntgenit otettiin sujuvasti. Lisäksi ympärilläni "pyöri" muutenkin kaksi hoitajaa, yksi opiskelija, lääkintävaksi sekä lääkäri. Ja koko homma oli hoidettu puolessa tunnissa, siis rikki mennyt sormi vedetty takaisin paikoilleen ja sormikin lastoitettu. Että isot ja lämpöiset kiitokset Savonlinnan keskussairaalan ensiapupolin asianosaisille, te teette todella hienoa työtä. 


Kiitos.


No mutta... Nyt niihin bloggareiden juhliin, eli meillä on taas tulossa perinteiset bloggareiden partyt. Sopivan mekonkin bongasin meidän Sokkarilta, ja tässäpä se on; Soyaconsept:n pitsimekko, joka muuten sattui vielä löytymään outlet -puolelta, mikä on aina erittäin hyvä asia. Tuolle suloisuudelle kun jäi loppupelissä hintaa huimat 24,18€. Kenkien suhteen on jälleen mentävä noilla vanhoilla palvelijoilla, tilaamani kengät kun mitä ilmeisemmin seilaavat vielä jossakin muualla, eivät siis valitettavasti ehtineet näihin bileisiin. 
(Pahoitteluni kuvan huonolaatuisuutta, tällä vasemmalla kädellä kameran pitely on nyt hieman haasteellista.)


Ja niin... Saattaa olla, että luonnollisten syiden johdosta tämä bloggari pitää hieman paussia näistä hommista, mutta katsellaan kuinka tämä toipuminen nyt tässä etenee. 


Ihanaa viikonloppua teille kaikille, kaikesta omasta hässäkästäni huolimatta.See you,
tiina

11 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Pikaista parantumista sormelle, tiedän miten ärsyttävää on olla "toistaitoinen" ja kevät ja haravoinnit ja kaikki edessä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja isot kiitokset tsempeistä. 😊❤️

   Poista
 2. Voi eiiiiii! Mun meinas mennä kahvikupillinen väärään kurkkuun pelkästä myötätunnosta! T. Vuosia sitten myös sormensa murtanut ja nilkkansa myös. Erittäin ärsyttävää ja arkea hankaloittavaa, mutta onneksi kuitenkin ohimenevää. Paljon pahemminkin olisi tosiaan voinut käydä, joten parempi näin (kai). Kiva kun pääset juhliin, vie ajatuksia hetkeksi muualle. Tsemppiä paranemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkuisen menee suunnitelmat uusiksi, mutta onneksi "vain" nimetön eikä muuta, sillä olisi voinut sattua paljon pehemmin. Mukavaa viikonloppua & kiitos tsempeistä. 😊❤️

   Poista
 3. Voi ei :( Pikaista paranemista <3 Ihana mekko. Mukavia juhlia :) T:Karita

  VastaaPoista
 4. Voi ei, ikävä tapaturma näin kevään korvalla, kun pihatyötkin pian edessä! Ihanat leninki ym ja mukavat juhlat, niin se hieman helpottaa sairastamista. Paljon parantavia voimahaleja ja mukavaa viikonloppua <3 Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Onneksi tämän pitäisi psrantua suhteellisen nopeasti. Kiitos tsempeistä & oikein mukavaa viikonloppua. 😊❤️

   Poista
 5. Kaunis mekko! Pikaista paranemista sinulle ja oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja isot kiitokset tsempeistä. 😊❤️

   Poista
 6. Autsh,prkle!Paranemisia:)-sanna-

  VastaaPoista

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin-
olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös omalla nimelläsi. :)