Yes, Please!

Aurinkoista pitkänperjantain aamupäivää kaikille. Aloitetaan aamu tällä herkulla; appelsiinisella vadelma-valkosuklaakakulla. Pääsiäisen jälkkärinä päätin luottaa viimevuotiseen (ja hyväksi) havaittuun kokeiluuni, tällä kertaa tein vain tuosta juustokakusta hieman pienemmän version. 








Pohjan tein Semper:n gluteenittomista kauradigestive -kekseistä. Kakun välissä on vanilja- ja appelsiinituorejuustoa, ja lisäksi vispautuvaa vaniljakastiketta. Makua antamassa appelsiininmehu- sekä kuoriraaste. Päälle tein hyytelösokerilla appelsiinimehusta kakkukiilteen.
Lopuksi koristelin kakun tuoreilla mansikoilla, sulatetulla valkosuklaalla ja Kinder -suklaamunan palasilla. 








Tarkemman ohjeen kakkuun löydät täältä aiemmasta postauksestani. 
















Mutta, nyt menen "korkkaamaan" tuon kakun... Slurpsis! 
Näillä tänään, seuraavaksi on tulossa kuvia meidän olkkarin pääsiäisen tunnelmista. 



See you,




tiina

Kommentit

  1. Hupsista, mikä upea kakku :) Voisit perustaa kahvilan ja sinne näitä ihania herkkuja myyntiin. Olet niin taitava leipuri :) Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onniin hyvää. Ehkä tyydyn kotileipurina olemiseen, ja käyn ystävättäreni kahvilassa toisinaan herkuttelemassa. :))

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)